reklam

Erdoğan'dan İnce'ye Demirtaş tepkisi: Sen ne diyorsun ya


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Adıyaman mitinginde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, HDP'nin tutuklu adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmesine ve 'serbest bırakılsın' çağrısına tepki gösterdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:


Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Biz milletimize efendilik taslamaya değil hizmetkar olmaya geldik.
24 Haziran'da sizlerden yeniden hizmet için yatırım için bir kez daha destek istiyoruz. 24 Haziran'da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığı'nda şahsımı Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?

 Yaparsa yine AK Parti yapar. Nasıl geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyüttüysek şimdi de ülkemizi 2 kat daha ileri götürmek istiyoruz.

'DARGINLIK, KIRGINLIK YOK'

Bu süreçte dargınlık, kırgınlık yok. Bazen duyuyorum dargınlık, kırgınlık olanlar var. Makam, mevki, aşiret, bunları koyalım bir kenara. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz, seveceğiz.
Adıyaman'a 14 katrilyon liralık destek ve yatırım yaptık. TOKİ aracılığıyla Adıyaman 'da 4 bin 300 konut projesini hayata geçirdik.

'ADIYAMAN'I HIZLI TRENE KAVUŞTURACAĞIZ'

Bu akşam İstanbul'da tüm özel halk otobüsçüleri ile iftar yapacağız. Sözüm var seçimlerden sonra inşallah Kahta'ya da geliriz. Kahta Köprüsü de bitmek üzere. Bu projenin tamamını 2 yıl içerisinde hizmete alıyoruz. Hızlı tren projelerimizin içinde Adıyaman da var. Maalesef ana muhalefet partisinin adayı 'Yüksek hızlı treni yapıp da ne yapacaksın?' diyor. Bunların hayatları boyunca bir dikili ağaçları yok. Yatırım bizim işimiz. Adıyaman 'ı hızlı trene kavuşturacağız. Adıyaman Havalimanımıza yeni bir terminal binası yaptık.

"TOPUNUZ GELİN"

Güya bir araya gelip seçimde önümüzü kesecekler. Hesabı da hesap yapanı da anında tanırız. Barajı geçsin dedikleri parti bu ülkenin eli kanlı örgütünün içinde çıkamadığı için gerçek anlamda siyasi bir parti olamadı. Belediye Başkanları kendisine devletin tahsis ettiği aracı gereci götürüp dağa teslim ediyordu. Yurt dışında aynı çadırın bir tarafını CHP diğer tarafını siyasi örgütün bölücü uzantısı kullanıyor. Topunuz gelin! Benim Avrupadaki kardeşlerim her şeyi çok iyi biliyor. Onlar sizin çadırlarınızda oy vermezler.

"İNCE İNCE EDİRNE'YE GİTTİN"

Bu terör örgütünün güdümündeki partinin istismarını yaptıkları yerde bir tane dikili ağaçları var mı? Sayın Muharrem ince ince Edirne'ye gittin. Bu ziyaret ettiğin şahıs değil miydi 53 Kürt kardeşimin ölümüne neden olan. Neymiş serbest bırakılması gerekiyormuş. Bu ülkede hukuk var. 53 Kürt kardeşimi öldürdüler. Yasin Börü'nün hesabını veremezsiniz. Yargı tecelli edecektir. Gereği neyse olacak. Bunlar sadece mezar taşı dikmeyi bilirler. Cezaevindeki zatın elinde 53 vatandaşımızın kanı var.

"CHP-PKK BERABER YOL YÜRÜYOR"

CHP,PKK...Bunlar beraber yol yürüyor. Bunlardaki riyakarlık zehirli dil kimsede yok. Bu parti Meclis'te bulunduğu dönemde ekonomi için kalkınma için hangi işin ucundan tuttu? Meydanlarda vatandaşı devletlerine karşı tahrik etmek dışlında ne icraatları var?Kayyumların yönetimindeki tüm belediyeler yaptıkları hizmetlerle adeta tarih yazıyorlar. Onların kan akıttığı musluklardan su akıyor.

Kafalarındaki 40 tilki 24 Haziran'da başka yere kaçacak. Yakında kuyrukları birbirine dolanacak. Milletimiz bu oyunların hepsini sandıkta bozdu. 24 Haziran farklı olmayacak.

"İSPAT ETMEZSEN NAMERTSİN"

Türkiye'yi yönetmek çırakların işi değil. Usta, baş usta. AK Parti'yi kurarken ben Pensilvanya'dan icazet almışım. Sayın Muharrem iddiayı ispat iddia sahibine aittir. 'İspat edemezsin namertsin' dedim. Şu ana kadar ses var mı? Tuttu kitaptan bir satır. Yazar dedi ki' Bu somut değil soyut bir şeydi katılmıyorum.' Kılıçdaroğlu zaten yalancı bu da yanında çırak o da yalancı. Şimdi kendisine dava açtım. Yargıda hesabını versin. Benim kendimden şüphem yok. Ben icazeti cezaevinden çıktım kamuoyu araştırması yaptım icazeti halkımızdan aldık Pensilvanya'dan değil. Haddini bil. Erdoğan'a yalan atfedemezsin. Mahkemede hesabını ver.
Erdoğan'dan İnce'ye Demirtaş tepkisi: Sen ne diyorsun ya Reviewed by Stran on Haziran 01, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.