reklam

Erdoğan: Emperyalistlerin en büyük silahı alkol ve afyon


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Emperyalistlerin en büyük silahı alkol ve afyon olmuştur" ifadelerini kullandı.

Yeşilay ödül töreninde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bir milletin en büyük hazinesi, en büyük güç kaynağı, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı nesillere sahip olmasıdır. Evlatlarımız ne kadar zinde, ne derece sağlıklı olursa ülkemizin geleceği o kadar parlak, o kadar aydınlık olur.
Evlatlarımız ne kadar zinde, ne derece sağlıklı olursa ülkemizin geleceği o kadar parlak, o kadar aydınlık olur. Gençlerini alkol, içki, uyuşturucu, sigara, kumar, terör gibi dehlizlerde kaybeden ülkelerin istikbali karanlıktır.
Ben bir insanı seviyorsam onu zararlı olandan kurtarmam lazım. Kimin elinde sigara paketi görsem elinden alıyorum. Adını soy adını tarihi telefon numarasını yazıp paketi cebime koyuyorum.
Hiçbir zaman misafirlerime alkollü içki ikram etmedim. Sevdiklerime, sevdiğimden ikram edeceğim. Hiçbir insanın kendisine ve başkasına zarar verme özgürlüğü yoktur. Her türlü bağımlılık kişinin harakiri yapması, intihar etmesi demektir.
Ayrıntılar geliyor…

Erdoğan: Emperyalistlerin en büyük silahı alkol ve afyon Reviewed by Stran on Nisan 20, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.