reklam

ANAR HDP’nin oy oranını açıkladı...


ANAR Araştırma Şirketi’nin sahibi İbrahim Uslu, Abdullah Gül’ün anketlere yansıyan oy oranını açıkladı, muhalefetin ortak adayı olması durumunda kendisinin buna sıcak bakacağını söyledi.

ANAR Araştırma Şirketi’nin sahibi İbrahim Uslu, 3 Kasım 2019’dan 24 Haziran 2018’e çekilen cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. “AK Parti şimdi bir risk aldı. En çok kullandığı kapı kapı gezme, yüz yüze iletişim teknikleri için zamana ihtiyaç var. Şimdi AK Parti en büyük silahından feragat etmiş oldu” diyen Uslu, sözlerine “Ramazan ayı içerisinde kampanya yapılacak; gündüz bir kere ölü, geceler de büyük ölçüde ölü. Çünkü önce iftar, arkasından iftar sonrası rehaveti, bir kısım insanlar için de teravih var” diye devam etti.


Anketlerde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oy oranının yüzde 48.5’a yakın olduğunu gördüklerini belirten Uslu, “Sayın Gül bir partinin adayı olmak istemiyor. Muhalefetin ortak adayı olması durumunda adaylığa sıcak bakacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.


Habertürk’te Kübra Par’ın sorularını yanıtlayan Uslu, partilerin oy oranlarına ilişkin olarak da şu bilgileri verdi:

‘HDP YÜZDE 10 CİVARINDA’

“AK Parti’yi 46-47, MHP’yi 6-8, CHP’yi 22-23, İYİ Parti’yi 9-11 aralığında görüyoruz. HDP 10 civarında, Saadet’te bir kıpırdama gözlemlemedik.”
ANAR HDP’nin oy oranını açıkladı... Reviewed by Stran on Nisan 22, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.